Woma csatornatisztítás Solymár

5 / 5 ( 1 vote )

Woma csatornatisztítás Solymár

Woma csatornatisztítás Solymár, pest megye minden településén dolgozunk és elhárítjuk csatornájában a dugulást. Általában 1-2 órán belül megoldjuk a problémáját.

Milyen woma csatornatisztítási feladatokkal bízhat meg minket:

  • családi házak bármilyen csatorna dugulását,
  • intézmények , iskolák, óvodák, kórházak……….
  • ipari ingatlanok csatornarendszerében keletkezett rendellenességeket is orvosoljuk.

Rendszeres féléves, éves karbantartásokat is végzünk, amelyek költsége olcsóbb mint egy esti vagy hétvégi csatornatisztítás, mert tervezhető szervezhető, nem kell külön magasabb munkabért fizetni ( esti vagy hétvégi munkavégzésnél kollégáim nem az átlagos fizetést kapják! )

Egyszerűbb csatornatisztítási feladatokra is van megoldásunk, woma berendezéseinket kisebb átmérőben ( 50 mm) is sikeresen szoktuk alkalmazni. Több fajta mosó fejjel és tömlővel rendelkezünk, speciális mosogatókhoz tervezett rendszerünkkel az olyan mosogatókat is folyásra bírjuk ahol sok esetben csak a bontás lenne hátra. Érdemes megpróbálni mert a több 100 000.- bontási költségek mellett nem tűnik soknak az általában 25000.- ft költség.

Woma csatornatisztítás Solymár

Woma csatornatisztítás Solymár

Solymári csatornázási közszolgáltató http://www.kozcsatkft.hu/  Ők látják el a csatornázással kapcsolatos feladatokat. Tehát ha dugulást észlelünk az utcán bugyog fel az aknából a víz akkor náluk lehet jelezni és közcsatornát kitisztítják. Ha telken belül van a dugulás akkor minket lehet hívni:

+36 70 670 7070

Mi ingatlanon belül megoldjuk a csatorna dugulást, akár womával is.

 

Dugulas elharitas Diósd, mosógép vezeték  Nagytarcsa, lefolyó tisztítás Maglód,  lefolyó karbantartás Mogyoród,  dugulások elhárítása Nagykovácsi,  WC. dugulás elhárítás Ócsa, kézmosó szifon tisztítás Pécel, udvari folyóka dugulásának megszüntetés Solymár,  Womázás Szentendre,  légkondicionáló kondenz cső tisztítás  Szigetszentmiklós,  gyökérvágás és gyökértelenítés Vecsés, zsírtalanítás Üröm, padló összefolyó tisztítás Érd.

+36 70 670 7070

Telefonszámra kattintva azonnal 0-24 hívhat, ha csak egy kérdése lenne akkor is szívesen segítek! 🙂

Woma csatornatisztítás Solymár, fertőtlenítés Biatorbágy, csatorna mosás woma Budaörs,  lefolyótisztítás Csömör, csatorna tisztítás Diósd,  szuez szifon tisztítás Fót, kád lefolyóvezeték  csatornatisztítás Gyál, esővezeték tisztítása Törökbálint,  zuhany lefolyó tisztítás Halásztelek, mosogató dugulás elhárítás Isaszeg, csatornaszag felderítés Kistarcsa.