Duguláselhárítás Budapest

4.2 / 5 ( 16 votes )

Duguláselhárítás Budapest

KISZÁLLÁSI DÍJ NINCS!

FOLYÓMÉTER DÍJ NÉLKÜL!

Tel.: 06/70 670-70-70

Varga Andrásnak hívnak,  tűzoltóként dolgozom főállásban duguláselhárítás pedig a mellékfoglalkozásom. Sokfajta duguláselhárító géppel rendelkezem, csatornakamerákkal, elektromos és benzines vízszivattyúkkal, van egy magasnyomású csatornatisztító gép (woma) beépítve a gépkocsimba, amellyel a legmakacsabb dugulásokat is elintézem.   Teljesen magyar tulajdonú családi vállalkozásként működik cégem, hogy ügyfeleink számára a legjobb minőségű és árú szolgáltatást nyújtsuk.

Árak kialakításában megpróbálok mindig a lehető legkedvezőbb ajánlatot adni Önnek. Ezért telefonon sok mindent fogok kérdezni, hogy jobban meg tudjam határozni mennyi idő és energia alatt tudjuk  elhárítani a dugulást.  Ezek tudatában kell mondani egy megközelítőleg pontos és olcsó árat.

Ára kalkulációt befolyásoló tényezők:

  • mennyi km.-t kell menni a címhez? (ha szerencsénk van talán a közelben vagyunk)
  • miben is van dugulás? ( wc, mosdó, mosogató…)
  • milyen típusú a lakás? ( panel, családi ház… )

Ebből az információhalmazból mondunk a megrendelőnek egy FIX árat.

Érkezésünk a helyszínre mindig pontos, ha késünk akkor ezt jelezzük!

PONTOS ÉRKEZÉS.

TISZTA PRECÍZ MUNKA.

JÓ ÁRAK 🙂

TISZTESSÉGES SZOLGÁLTATÁS.

Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás Budapest és egész Pest megyében, ha duguláselhárításról van szó biztos, hogy számíthat ránk akár éjszaka is!

Törekszünk rá, hogy az Ön otthonában, vállalkozása telephelyén a legrövidebb időn belül megszüntessük a csatornarendszer hibáit.

Hiba keresésben segít a csatorna kamera

A szakember munkáját nagymértékben elősegíti a kamerás cső-, és csatornavizsgálat, mely lehetővé teszi, hogy pontosan meghatározható legyen a gócpont, mely a dugulást okozza. Csőtörések helyének megállapítására, valamint a gyakran problémát okozó csatorna lejtés feltérképezésére is kiválóan alkalmas a készülék, mely háromméretű száloptikás csatornavizsgáló kamerával vethető be, így attól függően végezhető el vele a kamerázás, hogy mekkora csőről van szó. A kamerás vizsgálat drágább mint a többi technika de minden képen hasznos. A kamerás vizsgálat alatt készült videóból Önnek is adunk egy másolatot mert az Önt illeti.

DUGULÁSELHÁRÍTÁS, CSATORNATISZTÍTÁS WOMÁVAL
DUGULÁSELHÁRÍTÁS, CSATORNATISZTÍTÁS HÉTVÉGÉN IS 
 CSATORNATISZTÍTÁS GARANCIÁVAL 
CSATORNATISZTÍTÁS BONTÁS NÉLKÜL 
DUGULÁSELHÁRÍTÁS, CSATORNATISZTÍTÁS CSŐGÖRÉNNYEL 
DUGULÁSELHÁRÍTÁS, CSATORNATISZTÍTÁS KAMERÁS BEVIZSGÁLÁSSAL
Duguláselhárítás Budapest I. kerület, lefolyótisztítás a II. kerületben, duguláselhárítás III. kerület, duguláselhárítás csatornatisztítás woma IV. kerület, padlóösszefolyó tisztítás V. kerület, kézmosó szifon tisztítás VI. kerület, kád lefolyóvezeték duguláselhárítása a VII. kerületben, WC. dugulás elhárítás VIII. kerület, zuhany lefolyó tisztítás a IX. kerületben, csatorna kamerázás X. kerület, csatornaszag felderítés XI. kerületben, mosógép vezeték duguláselhárítás XII. kerület, lefolyó tisztítás a XIII. kerületben, csatorna tisztítás XIV. kerület, Csatornatisztítás, woma Budapest VI. kerület,  dugulások elhárítása XV. kerület, fertőtlenítés a XVI. kerületben, szuez szifon tisztítás XVII. kerületben, udvari folyóka dugulásának megszüntetés a XVIII. kerületben, Womázás XIX. kerület, esővezeték tisztítása XX. kerület, gyökérvágás és gyökértelenítés XXI. kerület, lefolyó karbantartás XXII. kerület, zsírtalanítás a XXIII. kerületben.