Csatornatisztítás Diósd

3.7 / 5 ( 3 votes )

Csatornatisztítás Diósd

Csatornatisztítás Diósd, duguláselhárítással, womás csatornatisztítással foglalkozik családi vállalkozásunk. Gépparkunk lehetővé teszi nagyobb csatornaátmérőben ( 1000 mm-ig) történő dugulások megszüntetését is.

Fix árak.

Garancia.

Szakértelem.

Nincs kiszállási díj!

Konyhai dugulások, wc, mosdó, padló összefolyó, piszoár, zuhanytálca… stb.-i. Kültéri dugulásoknál woma gépeket használunk, mert ezekkel lehet a legjobban és leghatékonyabban megszüntetni a dugulást. Magasnyomású vízsugárral cső faláról teljes egészében lemoshatóak a zsíros lerakodások. Akár kamerás vizsgálattal is tudjuk ellenőrizni hatásosságát.


Házi csatornatisztítások alkalmával a kereskedelemben kapható szerek összeöntése elkerülendő, mert nem tudjuk milyen kémiai reakció alakul ki és milyen gázok képződhetnek. Fontos egyszerre csak egyfajta szerrel vagy módszerrel dolgozzunk. Én a hagyományos forró vizes öblítésre esküszöm és tapasztalataink szerint is ha egy picit fel tudjuk lazítani a szennyeződéseket forró víz könnyen elmossa a dugulást.


Visszatérő dugulásoknál nagy segítségünkre vannak csatornakameráink, amelyekkel pontosan behatárolható hol és milyen probléma van a csatornánkkal. Ilyen esetekben általában dugulások alkalmával egy womás csatornatisztítás előzi meg a csatornakamerázást, mert csak tiszta csatornában tudunk kamerázni. Kérésre felvétet készítünk és email-ben átküldjük a megrendelőnek. Sokszor nagyon hasznos lehet mert nem kell kibontani az egész csatornát hanem csak egy részét ez költséghatékony megoldás.


 

 

Csatornatisztítás Diósd

Duguláselhárítás csatornatisztítás vízszivattyúzás Érd, fertőtlenítés Biatorbágy, csatorna mosás Budaörs,  lefolyótisztítás Csömör, csatorna tisztítás Diósd,   dugulások elhárítása Nagykovácsi,  WC. dugulás elhárítás Ócsa, kézmosó szifon tisztítás Pécel,csatornaszag felderítés Kistarcsa,udvari folyóka dugulásának megszüntetés Solymár,  Womázás Szentendre,  szuez szifon tisztítás Fót, kád lefolyóvezeték  csatornatisztítás Gyál, esővezeték tisztítása Gyömrő,  dugulaselharitas Érd, mosógép vezeték  Nagytarcsa, lefolyó tisztítás Maglód,   lefolyó karbantartás Mogyoród,zuhany lefolyó tisztítás Halásztelek, mosogató dugulás elhárítás Isaszeg,   gyökérvágás és gyökértelenítés Vecsés, zsírtalanítás Üröm, padló összefolyó tisztítás Százhalombatta.


Kisebb dugulásoknál akár a házi módszerek is hatásosak lehetnek, ecet szódabikarbóna csapat, kóla, sütőpor is hasznos lehet és segíthet megszüntetni a dugulást. Mindenki másra esküszik van akinek az egyik nagyon jól sikerült és csakis ezzel próbálkozik ebben semmi gond nincs, egy a fontos baleset ne legyen egy házi duguláselhárításnál védőszemüveg kesztyű alkalmazása javasolt.