Womázás Szigetszentmiklós

5 / 5 ( 2 votes )

Womázás Szigetszentmiklós

Womázás Szigetszentmiklós, település nagy részén csatornázott ingatlanokkal találkozunk. Ilyenkor a kertben lévő tisztítónyílásokon keresztül szoktuk a dugulást megszüntetni.

+36 70 670 7070

Telefonszámra kattintva azonnal 0-24 hívhat, ha csak egy kérdése lenne akkor is szívesen segítek! 🙂

Fix áron dolgozunk. Nincs meglepetés a munka végén.

Garancia. Bontás nélkül dolgozunk.

Milyen dugulásokkal foglalkozunk:

  • Beltéri dugulások: wc, piszoár, zuhany, mosdó, mosogató, padló összefolyó…..
  • Kültéri dugulások: főlefolyók, aknák tisztítása.

Woma csatornatisztító eszközeink kisebb dugulásokhoz vw t5 beépített woma gépkocsit használunk. Ezzel az eszközzel családi házak és a kisebb üzemek csatornáit lehet tökéletesen tisztítani. Csatornakameráinkkal pontosan meg tudjuk határozni a dugulás okozóját, ha visszatérő dugulásokkal találkozunk.


Csatornatisztítás házilag is megoldható, mert néha egy jó slag is megteszi, hogy kimossuk a dugulást csatornánkból. Persze ezt csak külső dugulásoknál tudjuk alkalmazni. Beltéri dugulásoknál ezt inkább ne alkalmazzuk mert egy konyhai dugulásnál durva dolgok “lőhetnek” vissza a lefolyóból.

Saját tapasztalatomat leírnám ezzel kapcsolatban: amikor még nem foglalkoztam dugulás elhárítással mosogatónk szép lassan megadta magát. 1/2 colos locsoló tömlőt használtunk a kertben nem a legolcsóbb terméket ez azt jelenti van tartása és elég könnyen be tudtam tolni a mosogató csatorna csövébe kb. 4 méter bele is ment. Másik végét rácsatlakoztattam a zuhany csapjára. Ronggyal befogtam és betömtem a tömlő melletti rést. Kedves feleségemet megkértem nyissa ki lassan a csapot. Éreztem hogy nyomás kezd kialakulni a rongynál elzárattam a vizet rongyot kivettem és le is zuhanyoztam a konyhaszekrényben nem túl kellemes illatú, kissé zsíros lében. Felszívtam magam rongy vissza, utasítottam a parancsnokot teljes víznyomás….. 2 másodperces erőteljes nyomás érzés után a rongyon éreztem nem akar kifelé jönni. Óvatosan elengedtem és csodák csodája sikerült. Én nem is a pénz miatt próbáltam meg inkább a sikerélmény vezetett.

Womázás Szigetszentmiklós

Hogyan és milyen feltételekkel dolgozunk:

  • Garancia az elvégzett munkára 30 nap.
  • Felelősségbiztosítással rendelkezünk a Generali Biztosítónál.
  • Hívás után még aznap elvégezzük a munkát.
  • 0-24 hívhat, ha esetleg nem érne el, visszahívjuk.
  • Korszerű és professzionális gépparkkal dolgozunk.
  • Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára elérhetőek legyünk.