Esővíz elvezetők womás mosása

5 / 5 ( 1 vote )

Esővíz elvezetők womás mosása

Esővíz elvezetők womás mosása, esővíz elvezetők tisztításának módozatai:

  • Tető csatorna tisztítása alkalmával meg kell különböztetni lapos tetős illetve sátortetős épületet.
  • Sátor tetős épület ereszcsatornáját 5 méter magasságig tudjuk elvégezni, mert a vízszintes ágat mechanikusan lehet csak tisztítani a függőleges ágak womás tisztítás a megoldás. Magasabb épületeken emelőkosaras autóval szoktunk dolgozni.
  • Lapos tetős épületek esővíz elvezetése és tisztítása ugyanaz mint a sátortetős épületnél, itt bármilyen magas épülettel megbirkózunk.

Tető csatorna dugulásoknál általában három hely van ahol dugulás szokott lenni:

  1. Tetőn lévő folyókánál lomb szokott összegyűlni. ( Rendszeres ellenőrzéssel ez megoldható házilag is)
  2. Lapos tetőknél az első 90° kanyarban áll meg  leghamarabb a bemosott homok és iszap.
  3. Hosszabb vízszintes szakaszokon alakul ki dugulás, ez lehet még a tető sík alatt vagy már a föld alatti vezet szakaszon.
Esővíz elvezetők womás mosása

Womás csatornatisztítást Budapest és 100 km-es körzetében végzünk rendszeresen de ha messzebb van olyan munka amit nem tudnak megoldani szívesen segítünk. Kiszállási díj mértéke egyedi ajánlat szerint változik.

A womázás tulajdonképpen  magasnyomású vizes tisztító eljárásról beszélünk. Az módszer lényege, hogy egy magasnyomású tömlő segítségével  minimum 100 bar feletti üzemi nyomással rendelkező vízsugár jut az eldugult csatornába és ott megszünteti a dugulást. Iszapot és a zsírt  kimossa a csatornából.

A womázáshoz használatos magasnyomású tömlőre különböző mosófejek szerelhetők, melyek az aktuális igényeknek megfelelően cserélhetőek.  Woma azok számára jelent jó döntést, akik már feladták annak reményét, hogy működjön csatornájuk.

7,5t meghaladó össztömegű autók 200 liter / perc értékeket is messze túlteljesíthetik. A hatékonyság csúcsát képviselő csatornamosó készülékeket általában a közmű-üzemeltetési feladatokat ellátó cégek, vállalkozások üzemeltetik. Hiszen egy kisteherautóba épített gyári egység beszerzése is meghaladhatja egy középkategóriás személyautó árát. Egy nagyobb teherautó árából pedig lakást tudunk venni!!