Duguláselhárítás I. kerület

4.8 / 5 ( 24 votes )

Duguláselhárítás Budapest I. kerületet

 Tel.: 06/70-670-70-70

Kiszállás ingyenes.

0-24h elérhetősség.

Olcsó fix árak.

Garancia.

 

Csatornatisztítással és womás csatornamosással foglalkozunk Budapesten és Pest megyében. De megbízásainkat akár országosan is teljesítjük.


  • Budapest I. kerületében is kiszállási költség nélkül fix áron végezzük a csatornatisztítást.
  • Telefonon 0-24 h elérhetőek vagyunk.
  • Garancia minden duguláselhárításunkra vonatkozik, speciális esetek mint pl.: vas csövek, gyökeres csatorna.
  • Tisztaságra ügyelünk, hogy minél kevesebbet keljen utánunk takarítani.
  • Lábvédő minden autónkon van és használják is a kollégák, ha nem szóljon rájuk! 🙂
  • Hívás után megpróbálunk a lehető leggyorsabban a helyszínre érni.

A lefolyók,  dugulása bármikor is következik be, mindig rendkívül bosszantó, és igen súlyos probléma, amit próbálunk a lehető leghamarabb megoldani, hogy újra megfelelően használhassuk ezeket az eszközöket. Ha azon szerencsések közé tartozunk, akik Budapest I. kerületében élnek, akkor a duguláselhárítás akár egy órán belül is megoldható, csak tudni kell, kinek szóljunk, ha gond van! Az I. kerületi duguláselhárítással foglalkozó vállalkozások ugyanis vállalja, hogy egy órán belül térítésmentesen jön házhoz, és oldja meg ezt a rendkívül kellemetlen problémát.


Duguláselhárítás Budapest I. kerület

Duguláselhárítás Budapest I. kerületében

06/70 670-70-70

Természetesen még egy kerületen belül is adódhatnak olyan előre nem látható problémák, amik lehetetlenné teszik, hogy a szakemberek egy óra alatt kiérjenek. Ilyen lehet például egy forgalmi dugó, esetleg egy váratlan baleset vagy műszaki hiba, amik miatt nem tud a segítség a vállalt idő alatt eljutni hozzánk. Ezzel minden esetben számolnunk kell, mikor duguláselhárítással foglalkozó céget keresünk fel. Tisztában kell lennünk azzal, hogy ők is csak emberek, a lehetetlenre még ők sem képesek!

Duguláselhárítás Budapest I. kerület

Ha duguláselhárításra van szükségünk az I. kerületben, több olyan céget is találhatunk, mely hajlandó rövid határidővel házhoz jönni. Nem árt ha tudjuk azonban, hogy a szakember segítségül hívása minden esetben költségekkel jár, az árat viszont csak akkor tudják előre megmondani, ha pontos leírást adunk a helyzetről, minden apró körülményt figyelembe véve, a végösszeg ugyanis aszerint alakul, milyen eszközökre van szükségük a szerelőknek, illetve mennyi ideig tart a dugulás megszüntetése.

Duguláselhárítás Budapest I. kerület