Csatornatisztítás, woma, 5 kerület.

4.6 / 5 ( 10 votes )

Csatornatisztítás, woma, Budapest 5 kerület.

+36 70 670 7070

Számra kattintva azonnal 0-24 hívhat, ha csak kérdése lenne akkor is!

Fix budapesti árak.

Gyors, pontos….

 

Ha  dugulása van, és szeretne végre pontot tenni az ügy végére?

Duguláselhárító folyadékok használata nem vezet eredményre, hiába a pumpálás, vagy a sokak által javasolt ecet-szódabikarbóna párosítás alkalmazása, és mégsem javul a helyzet akkor jövünk Mi.

V. kerületben kedvező áron vállalja cégünk a csatornatisztítást:

  • Duguláselhárítás V.kerület garanciát vállalunk munkáinkra.
  • Odafigyelünk a tisztaságra, mindig eltakarítjuk az estlegesen általunk okozott szennyeződést. Lábvédőt használunk, hogy lakását ne szennyezzük. Duguláselhárító gépeink mindig tiszták.
  • Lehető leggyorsabban indulunk Budapest V. kerületi címre is.
  • Ha már nehezen folyik le a mosogatónk, akkor kár késlekedni hívjon, mert  napok elteltével nehezebb megoldani a dugulást, így a dugulás elhárítása is költségesebb lehet !  Ne bajlódjon  feleslegesen lefolyórendszere tisztításával ( duguláselhárító granulátumot NE HASZNÁLJON saját érdekében), hívjon minket. Tel.: 06/70 6 707070
  •   Duguláselhárító gyors szerviz Budapest és 70 km-es körzete.

 

Csatornatisztítás, woma, Budapest 5. kerület.

 

Dugulások okai nem csak a ház falain belül keresendőek, ugyanis tapasztalatunk azt mutatja, hogy egyes esetekben a kertben van a gond. Kertépítés során sokan nem veszik figyelembe azt a fontos tényezőt, ami akár komoly gondokhoz is vezethet, ez pedig nem más, mint a tisztítónyílások szabadon hagyása. Sokszor találkozunk olyan kerttel, ahol nemrég volt átépítés tisztító nyílást lefedték, netalán térkövet helyeztek rá. Ilyenkor jön a bontás, ásás, keresés hol is volt….. fránya cső.

Csatornatisztítás, woma, Budapest 5 kerület.

Nem tudja pontosan, hogy hol is fekszenek a csövek. Segítség a nyomvonal keresés megállapítható pontos helyük, de célszerű lehet időnként a kamerás csatornavizsgálatot is bevetni annak érdekében, hogy megtudja, van-e esetleg valahol dugulás, mennyire zsírosak a cső falai.

Csatornatisztítás, woma, Budapest 5 kerület.

 

Duguláselhárítás Budapest I. kerület, lefolyótisztítás a II. kerületben, duguláselhárítás III. kerület, duguláselhárítás csatornatisztítás woma IV. kerület, padlóösszefolyó tisztítás V. kerület, kézmosó szifon tisztítás VI. kerület, kád lefolyóvezeték duguláselhárítása a VII. kerületben, WC. dugulás elhárítás VIII. kerület, zuhany lefolyó tisztítás a IX. kerületben, csatorna kamerázás X. kerület, csatornaszag felderítés XI. kerületben, mosógép vezeték duguláselhárítás XII. kerület, lefolyó tisztítás a XIII. kerületben, csatorna tisztítás XIV. kerület, Csatornatisztítás, woma Budapest VI. kerület,  dugulások elhárítása XV. kerület, fertőtlenítés a XVI. kerületben, szuez szifon tisztítás XVII. kerületben, udvari folyóka dugulásának megszüntetés a XVIII. kerületben, Womázás XIX. kerület, esővezeték tisztítása XX. kerület, gyökérvágás és gyökértelenítés XXI. kerület, lefolyó karbantartás XXII. kerület, zsírtalanítás a XXIII. kerületben.